Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water, afhankelijk van het gewicht van de fondant
- 50 g hagelslag
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1188 kJ / 283 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2h
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Snelle chocolade amandel fudge
Žádné hodnocení
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pasta met prei en ajvar
30min
Bessenlikeur
30min
Harde pistachekoekjes
45min
Vastensoep
30min