Zařízení & příslušenství
Napolitaanse cake
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
20 stuks
Suroviny
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
5.1 g
Kalorie
1188 kJ /
283 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zoete verleiding
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cottage pie
1hod. 10min.
Appeltaart
1hod.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1hod. 50min.
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min.
Kip in perziksaus
40min.
Eenvoudige appeltaart
45min.
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Spaghetti met tomaat en spek
35min.
Lentetaart met yoghurt
5hod. 15min.
Brownie koekjes
1hod. 35min.
Appelcake
1hod.
Chocoladecake
40min.