
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Witte fondant (zie tips)
- 300 g suiker
- 100 g water
Vanillebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g natuurlijk vanille-extract
- 70 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
Chocoladebiscuit
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 50 g bloem
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 20 g ongezoete cacaopoeder
Ganache
- 250 g pure chocolade, 70% cacao
- 200 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 30 g water afhankelijk van het gewicht van de fondant
-
50
g hagelslag
nebo 50 g gekleurde suiker hagelslag
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 283 kcal / 1188 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.
Marmercake
2 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
Chocolade toffee cake
2 Std.
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.