Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz fine semolina
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
nebo 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Dough
1 Std.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Venezia Bread
11h
Go-To Pizza Dough
1 Std.
No Starter Sourdough Bread
23 Std.
Four Cheese Pizza
25 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 Std.
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min