Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanilleschaum
- 500 g Milch
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
Marzipanapfel
- 50 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
- 25 g Sultaninen
- 10 g Rum
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Zimt
- 20 g brauner Zucker
- 4 Äpfel (z.B. Boskop), insgesamt ca. 800 g, Kerngehäuse ausgestochen
- 500 g Wasser
- 1 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2324 kJ / 555 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Sous-vide Apfel
1h 15min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Bratapfelpfännchen
15min
Birnen im Weißweinsud
35min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 Std. 10 Min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 Std. 20 Min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1h 20min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min