
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt to taste
- lemon juice to taste
- ground black pepper to taste
Garnish
- ½ cucumber peeled, deseeded
- fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil for frying
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 528.2 kcal / 2210.1 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 44.4 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 279 mg
Alternativní recepty
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1hod.
Trout with hollandaise sauce
50min
Hollandaise Sauce
15min
Whisked egg whites
5min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Crêpes
1hod. 15min
Crêpes
1hod. 15min
Whipped Cream
10min
Chocolate and Sesame Ganache
13hod.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2hod. 45min
Chocolate Ice Cream
12hod.
Hollandaise Sauce
15min