蛋黄红豆汤圆

蛋黄红豆汤圆

5.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 糯米粉
    200 克
  • 110 克
  • 蛋黄 约4颗蛋的蛋黄
    50 克
  • 红豆沙
    200 - 250 克
  • 煮汤圆用,适量

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.9 g
Kalorie 1580.5 kJ / 377.8 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 73.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...