豌豆牛奶桃山皮月饼

豌豆牛奶桃山皮月饼

4.0 1 rating
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 5hod.
32 个

Suroviny

牛奶桃山皮
  • 白芸豆 提前1天泡发
    250 克
  • 蒸煮用
    1000
  • 奶粉
    50 克
  • 黄油
    70 克
  • 100 克
  • 麦芽糖
    150 克
豌豆内馅
  • 冷冻豌豆 解冻
    600 克
  • 小苏打
    ½ 茶匙
  • 800 克
  • 黄油
    100 克
  • 150 克
制作
  • 黄油 涂抹用

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 3.1 g
Kalorie 580.7 kJ / 138.8 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...