Zařízení & příslušenství
豌豆牛奶桃山皮月饼
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 5hod.
32 个
Suroviny
牛奶桃山皮
-
白芸豆 提前1天泡发250 克
-
水 蒸煮用1000
-
奶粉50 克
-
黄油70 克
-
糖100 克
-
麦芽糖150 克
豌豆内馅
-
冷冻豌豆 解冻600 克
-
小苏打½ 茶匙
-
水800 克
-
黄油100 克
-
糖150 克
制作
-
黄油 涂抹用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
3.1 g
Kalorie
580.7 kJ /
138.8 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五彩月饼
9 recepty/-ů
Čína
Čína