Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gelatine leaves, titanium strength
- 500 g cream, 35-37 % fat
- 250 g whole milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 Tbsp water, for brushing
- seasonal berries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Pear Frangipane
1h 30min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Piped Raspberry Mousse
1h
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Frangipane Cake
1h 45min
Choux Pastry
2h
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15min
Crème caramel
2hod. 45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min