Zařízení & příslušenství
枫叶核桃派
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
12 人份
Suroviny
派皮
-
无盐黄油 适量,涂抹用
-
糖50 克
-
无盐黄油 室温软化,切块100 克
-
面粉185 克
-
蛋½ 个
-
盐1 小撮
核桃馅心
-
核桃仁250 克
-
无盐黄油25 克
-
枫叶糖浆140 克
-
糖35 克
-
朗姆酒10 克
-
蛋2 颗
组合
-
糖粉 装饰用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.5 g
Kalorie
1577.8 kJ /
377.1 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
31.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
法式甜品
10 recepty/-ů
Čína
Čína