Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rodzynek
- 50 g ciemnego rumu
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 320 g mleka
- 6 żółtek
- 40 - 50 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 35 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- olej, ilość do smażenia
- cukier puder, ilość do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 767.4 kJ / 183.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jabłka w cieście
1 godz.
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2hod.
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 godz.
Szafranowe bułeczki lussekatter
2 Std. 10 Min
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Placki z serkiem
45 Min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Małdrzyki krakowskie
25 Min
Babka drożdżowa Panettone
3hod.
Bułeczki drożdżowe z truskawkami
1 godz. 10 min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min
Racuchy z konfiturą truskawkową (ruchanki)
1hod. 30min