Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue helado
- 75 g de clara de huevo
- 110 g de azúcar
Crema de limón
- 200 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 300 g de zumo de limón recién exprimido
- 4 huevos
- 5 yemas de huevo
Cuscús de streusel
- 30 g de harina de repostería
- 30 g de almendra molida
- 30 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de vainilla molida
- 1 pellizco de café molido
- 1 pellizco de anís en grano
- 30 g de mantequilla fría en trozos
Mousse de chocolate blanco
- 3 hojas de gelatina (3 g) hidratadas en agua fría
- 490 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de leche
- 15 g de lemon grass fresco
- 1 yema de huevo
- 300 g de chocolate blanco (33% cacao) en trozos
Reducción de naranja
- 100 g de zumo de naranja recién exprimido
- 20 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3249 kJ / 777 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Merengues con nata y coco
6 Std. 30 Min
Cava (Gazpacho de manzana)
9h 10min
Tarta helada de trufa y avellanas
31 godz.
Sorbete dulce de pepino
4 Std. 10 Min
Cake zigzag de hojaldre con chocolate
6h
Foie de pato
33 godz.
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8ωρ.
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Lentejas con foie escabechado
33 godz. 30 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Tarta de mandarinas
2h 45min