Zařízení & příslušenství
草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 45min.
8 人份
Suroviny
果酱糖浆
-
草莓果酱100 克
-
水50 克
-
朗姆酒50 克
巧克力慕斯
-
鱼胶片 (约15克)3 片
-
糖90 克
-
黑巧克力,70%可可含量 切块220 克
-
无盐黄油40 克
-
牛奶120 克
-
蛋黄4 颗
-
蛋白4 颗
-
盐1 小撮
组合和装饰
-
手指饼干24 块
-
草莓 整颗或对半切300 克
-
新鲜混合莓果100 克
-
新鲜薄荷10 片
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.8 g
Kalorie
1888 kJ /
451 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
59.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜蜜巧克力
20 recepty/-ů
Čína
Čína