草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕
TM6 TM5

草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

果酱糖浆

  • 100 克 草莓果酱
  • 50 克 水
  • 50 克 朗姆酒

巧克力慕斯

  • 3 片 鱼胶片 (约15克)
  • 90 克 糖
  • 220 克 黑巧克力,70%可可含量 ,切块
  • 40 克 无盐黄油
  • 120 克 牛奶
  • 4 颗 蛋黄
  • 4 颗 蛋白
  • 1 小撮 盐

组合和装饰

  • 24 块 手指饼干
  • 300 克 草莓 ,整颗或对半切
  • 100 克 新鲜混合莓果
  • 10 片 新鲜薄荷

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1888 kJ / 451 kcal
Protein
9.8 g
Sacharidy
59.9 g
Tuk
19 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty