草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕

草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕

5.0 2 rating
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 45min.
8 人份

Suroviny

果酱糖浆
  • 草莓果酱
    100 克
  • 50 克
  • 朗姆酒
    50 克
巧克力慕斯
  • 鱼胶片 (约15克)
    3 片
  • 90 克
  • 黑巧克力,70%可可含量 切块
    220 克
  • 无盐黄油
    40 克
  • 牛奶
    120 克
  • 蛋黄
    4 颗
  • 蛋白
    4 颗
  • 1 小撮
组合和装饰
  • 手指饼干
    24 块
  • 草莓 整颗或对半切
    300 克
  • 新鲜混合莓果
    100 克
  • 新鲜薄荷
    10 片

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.8 g
Kalorie 1888 kJ / 451 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 59.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...