Focaccia de alecrim e tomate seco
TM6 TM5 TM31

Focaccia de alecrim e tomate seco

4.8 (75 hodnocení)

Suroviny

  • 240 g água
  • 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 20 g fermento de padeiro fresco
    nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g)
  • 400 g farinha tipo 65
  • ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
  • 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
  • 1 c. sopa de folhas de alecrim
  • 70 g azeitonas pretas s/ caroço

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1472.3 kJ / 351.9 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
64.5 g
Tuk
5.9 g
Nasycený tuk
0.8 g
Vláknina
6 g
Sodík
309 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty