Focaccia de alecrim e tomate seco

Focaccia de alecrim e tomate seco

4.8 94 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 doses

Suroviny

  • água
    240 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal grosso mais q.b. p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • tomate seco, em óleo cortado em tiras
    150 g
  • folhas de alecrim
    1 c. sopa de
  • azeitonas pretas s/ caroço
    70 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 309 mg
Protein 13 g
Kalorie 1472.3 kJ / 351.9 kcal
Tuk 5.9 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 64.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...