
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g água
- 15 g azeite mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 351.9 kcal / 1472.3 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 309 mg
Alternativní recepty
Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri
1hod. 25min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3hod. 20min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Pão com pesto
2hod. 5min
Focaccia com azeitona e alecrim
72hod.
Mini focaccias
3hod. 30min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50min
Pão naan
1hod.
Focaccia de sardinha
1hod. 20min
Molho pesto
5min
Húmus
10min
Focaccias
2hod.