Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 309 mg
Alternativní recepty
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Húmus de tomate seco com crackers
1h 15min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 Std. 15 Min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Guacamole
5 min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Molho pesto
5 min
Húmus
10 Min
Focaccias
2h