Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g Roma cinsi erik domatesi, çok olgun, dörde bölünmüş
nebo 1500 g beef domates, sekize bölünmüş - 1 yk kuru kekik, isteğe bağlı
- 1 tk tuz
- 1 tk şeker
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- zeytinyağı, üzerini kaplamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 83.3 kJ / 19.8 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1 Std. 45 Min
Acılı Domates Sos
50min
Domates Sosu
40 Min
Kavunlu Dondurma
6 Std.
Sarı Erik Reçeli
1h 20min
Vişne Reçeli
1h 10min
Taze İncir Reçeli
55min
Tavuk Bulyon
45min
Ketçap
1 Std. 15 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Çilek Reçeli
1 Std. 5 Min