Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de sal fina
- 200 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- 150 g de mantequilla sin sal, en trozos a temperatura ambiente
- 250 g de chocolate amargo, en trozos pequeños
- 50 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de chocolate y almendras
25 Min
Bizcocho marmoleado
2 Std. 10 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Pastel de chocolate
45 Min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Galletas de mantequilla
50 Min
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Pastel de cajeta
1h 10min
Pastel de chocolate en taza
10 Min
Pastel de nueces y zanahorias
1h