Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 420 g farinha tipo 65
- 50 g sementes variadas (sésamo, girassol, linhaça, abóbora)
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 989.9 kJ / 236.6 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 352.5 mg
Alternativní recepty
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Carcaças
1h 50min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Pão de iogurte
50 Min
Pães de banana e centeio
1h 35min
Pão de iogurte
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de cerveja
1h 15min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão norueguês
55min