Riz espagnol aux fruits de mer

Riz espagnol aux fruits de mer

2.4 122 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail pelées et coupées en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 80 g de poivron rouge en conserve
  • 1 morceau de zeste de citron non traité (lamelle de de 6 cm)
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'épices à paëlla
  • 220 g de riz spécial paëlla, type bomba
  • 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé (non décongelé)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • poivre moulu
  • persil frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 498.5 mg
Protein 13.7 g
Kalorie 1738.1 kJ / 415.4 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 56.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...