Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Penne
- 15 g Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Leberkäse, in Stücken
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 300 g Milch
- 100 g Sahne
- 30 g Senf, mittelscharf
-
½
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo ¾ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 20 g Speisestärke
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3548 kJ / 848 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Spätzletopf
30 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Erbsen-Express-Auflauf
1h 10 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 Std.
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1h 10 min
Express-Auflauf "Schwyz"
1h 10 min
Spaghettipizza
55 min
Express-Auflauf
1 Std.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 Std. 20 Min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 Std. 20 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10 min