Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2556 kJ / 610 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Chocolade toffee cake
2h
Brownies
50min
Zwart-Wit Muffins
1h
Koekjes met chocoladechips
50min
Snelle chocolade amandel fudge
Nessuna valutazione
Zweedse worteltaart
2h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Chocolade sneeuwballen
1h