
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 610 kcal / 2556 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paastuin
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min
Veggie regenboog pizza
Žádné hodnocení
Glazuur
5min
Citroencake
2hod.
Sponge cake (luchtige cake)
1hod. 50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Amandel Spritz-koekjes
1hod.
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Chocolade sneeuwballen
1hod.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min
Chocolade salami
3hod. 10min