Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2556 kJ / 610 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolade toffee cake
2sa
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Glazuur
5min
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Spaghetti muffins
55min
Chocolade salami
3h 10min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Žádné hodnocení
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 dk
Pannenkoeken
1h 15min