Zařízení & příslušenství
Driedubbele chocoladetaart
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 30min.
14 stuks
Suroviny
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
9 g
Kalorie
2556 kJ /
610 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gek op chocolade
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Paastuin
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min.
Brownies
50min.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Amerikaanse pannenkoeken
40min.
Pannenkoeken
1hod. 15min.
Bessenmix-yoghurt
12hod. 15min.
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min.
Indische kippenburger
4hod.
Chocolade toffee cake
2hod.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Žádné hodnocení