Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Milch
- 2 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 190 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Quark, 40% Fett
- 3 Eigelb
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 - 2 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1366 kJ / 326 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 godz. 30 min
Rugelach mit Pistazienhalva
3h 20min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Kreppel
1 Std.
Scharlotka
2 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55 min
Oliviersalat
3h