Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ryżu do sushi
- 1200 g wody
- 20 g octu ryżowego, plus 2 łyżki do zaprawy
- 1 łyżeczka cukru
- ¾ łyżeczki soli
- 120 g paluszków surimi, przekrojonych na pół
- 80 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 1 łyżka sosu sriracha
- 200 g ogórka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w słupki
- 4 płaty wodorostów nori
- awokado, ilość do nadziania sushi, pokrojone w 0,5 cm plastry (ok. 0,5 szt.)
- sos sojowy, ilość do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 156 kJ / 37 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1 Std. 10 Min
Ryż do sushi
1h
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 Std. 25 Min
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min
Sushi z pieczarkami portobello
1 Std. 30 Min
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1h 50min
Sushi temaki
1 Std. 30 Min
Sushi z kaszy bulgur z łososiem
1 godz. 20 min
Sushi z wędzonym łososiem
1 godz. 20 min
Surowe warzywne sushi (dieta raw)
8j 30 menit
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2 Std. 45 Min
Sushi nigiri
1h