Gekruide kersenbrioche-krans

Gekruide kersenbrioche-krans

5.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 20min.
10 sneetjes

Suroviny

Brioche
  • suiker
    40 g
  • volle melk
    330 g
  • verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist
    30 g
  • boter in stukken
    80 g
  • zout
    1 tl
  • broodbloem
    650 g
  • ei
    1
Vulling
  • suiker
    130 g
  • gemalen nootmuskaat
    ¾ tl
  • gemalen kardemom
    ½ tl
  • kaneelstokjes
    2
  • steranijsjes
    2
  • kruidnagels
    3
  • broodbloem om te bestuiven
  • gedroogde veenbessen en extra als garnering
    100 g
  • kersen ontpit, , en extra als garnering
    250 g
  • amandelvlokken
    100 g
  • boter gesmolten, om te kleuren
    20 g
  • poedersuiker om te bestuiven

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sneetje

Protein 12 g
Kalorie 2169 kJ / 516 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...