Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 40 g suiker
- 330 g volle melk
- 30 g verse gist, verkruimeld of 3 tl droge gist
- 80 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 650 g broodbloem
- 1 ei
Vulling
- 130 g suiker
- ¾ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen kardemom
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 3 kruidnagels
- broodbloem, om te bestuiven
- 100 g gedroogde veenbessen, en extra als garnering
- 250 g kersen, ontpit, , en extra als garnering
- 100 g amandelvlokken
- 20 g boter, gesmolten, om te kleuren
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 2169 kJ / 516 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolade toffee cake
2 Std.
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Geluksbal-raketspiezen
Žádné hodnocení
Yoghurtdressing
5min
Aardappel pannenkoeken
45min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Pitabrood
2 Std.