
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 40 g suiker
- 330 g volle melk
- 30 g verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist
- 80 g boter in stukken
- 1 tl zout
- 650 g broodbloem
- 1 ei
Vulling
- 130 g suiker
- ¾ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen kardemom
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 3 kruidnagels
- broodbloem om te bestuiven
- 100 g gedroogde veenbessen en extra als garnering
- 250 g kersen ontpit, , en extra als garnering
- 100 g amandelvlokken
- 20 g boter gesmolten, om te kleuren
- poedersuiker om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 516 kcal / 2169 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Pitabrood
2hod.
Rode bieten smoothie bowl
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk op een stokje
1hod. 20min
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Mojito
10min