Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 40 g suiker
- 330 g volle melk
- 30 g verse gist, verkruimeld of 3 tl droge gist
- 80 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 650 g broodbloem
- 1 ei
Vulling
- 130 g suiker
- ¾ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen kardemom
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 3 kruidnagels
- broodbloem, om te bestuiven
- 100 g gedroogde veenbessen, en extra als garnering
- 250 g kersen, ontpit, , en extra als garnering
- 100 g amandelvlokken
- 20 g boter, gesmolten, om te kleuren
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 2169 kJ / 516 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladesaus
Brak ocen
Dracula bloed
Brak ocen
Roomboterglazuur
5min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15 min
Gefermenteerde rode uien
96h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Amandelpasta
1h 10 min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30 min
De wafels van de foor
3 Std.