Zařízení & příslušenství
Gekruide kersenbrioche-krans
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 20min.
10 sneetjes
Suroviny
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Protein
12 g
Kalorie
2169 kJ /
516 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
79 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Žádné hodnocení
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min.
Appel strudel
1hod. 45min.
Zuurkool
Žádné hodnocení
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Amandelverslaving
1hod.
Cava Cocktail Surprise
4hod. 10min.
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1hod. 15min.
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Žádné hodnocení