Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling, in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
nebo 80 g brandy - ½ citroen, enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier, van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist, verkruimeld
nebo 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem, en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1625 kJ / 387 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Confituur van ananas en gember
40min
Speltbrood
1h 45min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Brioche
5 Std.
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Vijgenmosterd
25 min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10 min
Rogge flatbreads
Brak ocen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h