Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling, in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
nebo 80 g brandy - ½ citroen, enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier, van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist, verkruimeld
nebo 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem, en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1625 kJ / 387 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Rogge flatbreads
Žádné hodnocení
Baba met rum
Žádné hodnocení
Abrikozenlikeur
30 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min