Zařízení & příslušenství
Kerst stol
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
12 sneetjes
Suroviny
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Protein
7.3 g
Kalorie
1625 kJ /
387 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vijgenmosterd
25min.
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min.
Chocolade pudding zonder bloem
35min.
Glutenvrije broodjes zonder granen
1hod. 20min.
Aardappelgoulash
1hod.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min.
Gebakken kaastaart
3hod. 10min.
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3hod. 50min.
Boerenbrood
2hod.
Plakje marmercake met perzikvulling
Žádné hodnocení
Vijfzadenbrood
1hod. 50min.
Melkbrood
2hod. 20min.