Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Zucker (siehe Tipp)
- 4 Eier, getrennt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Backpulver
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1000 g Äpfel, geschält, geviertelt
- ½ - 1 TL Zimt, gemahlen
- 2 EL Paniermehl
- 1 Prise Salz
-
Vanilleeis zum Garnieren
nebo geschlagene Sahne zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1325 kJ / 317 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Käsekuchen
8h
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1h
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2 godz.
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 Std. 25 Min
Käsekuchen mit Mohn
7h
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 godz.