Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)

Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)

4.7 2.5K hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
16 Stücke

Suroviny

  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    200 g
  • Zucker (siehe Tipp)
    300 g
  • Eier getrennt
    4
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 geh. TL
  • Äpfel geschält, geviertelt
    1000 g
  • Zimt, gemahlen
    ½ - 1 TL
  • Paniermehl
    2 EL
  • Salz
    1 Prise
  • Vanilleeis (volitelně) zum Garnieren
    geschlagene Sahne, zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 5 g
Kalorie 1325 kJ / 317 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...