Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)

Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)

4.8 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 pezzi

Suroviny

Cacik
  • 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 foglie di menta
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di yogurt greco
Bazlama
  • 130 g di acqua
  • 120 g di yogurt bianco
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di miele
  • 400 g farina tipo 0
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 53.1 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 1544.2 kJ / 368.8 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 57.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...