Kompatibilní verze
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cacik
- 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di menta
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di yogurt greco
Bazlama
- 130 g di acqua
- 120 g di yogurt bianco
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 400 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1544.2 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 53.1 mg
Alternativní recepty
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40min
Katsu sando
4 godz. 40 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)
15 min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Galette rustica alle ciliegie
2h
Baozi brasati
1h 30min
Bicchierini di red velvet (per 2 persone)
2 godz. 40 min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min