Kompatibilní verze
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cacik
- 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di menta
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di yogurt greco
Bazlama
- 130 g di acqua
- 120 g di yogurt bianco
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 400 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1544.2 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 53.1 mg
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20min
Pão de queijo
1h
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Sciroppo di lavanda
1h 30min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Infuso zenzero, limone e curcuma
25min
Kofta
40 min
Corn bread (pane di mais)
1h 30min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min