Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Mandeln, gehobelt
- 4 Eiweiß, zimmerwarm
- 240 g Zucker
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Sahnesteif
- 250 g Magerquark
- 200 g Himbeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 867 kJ / 207 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1j 20 menit
Trifle mit Karamellcreme
3h 30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1j
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2j 30 menit
Kreppel
1j
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Eiweiss-Spritzglasur
10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2j
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 menit
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Tschebureki
1j 20 menit