蛋白霜柠檬泡芙

蛋白霜柠檬泡芙

2.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
10 人份

Suroviny

柠檬馅
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 蛋黄
    2 颗
  • 柠檬汁
    65 克
  • 细砂糖
    65 克
  • 黄油 室温软化
    45 克
泡芙
  • 250 克
  • 细砂糖
    5 克
  • 黄油
    110 克
  • 低筋面粉
    150 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    5 个
蛋白酥
  • 细砂糖
    110 克
  • 蛋清
    75 克
装盘
  • 柠檬皮屑 少量装饰用
  • 新鲜罗勒 少量装饰用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 55.8 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1345.6 kJ / 321.6 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 31.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...