Zařízení & příslušenství
蛋白霜柠檬泡芙
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
10 人份
Suroviny
柠檬馅
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
蛋黄2 颗
-
柠檬汁65 克
-
细砂糖65 克
-
黄油 室温软化45 克
泡芙
-
水250 克
-
细砂糖5 克
-
黄油110 克
-
低筋面粉150 克
-
鸡蛋 (63-73克)5 个
蛋白酥
-
细砂糖110 克
-
蛋清75 克
装盘
-
柠檬皮屑 少量装饰用
-
新鲜罗勒 少量装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
55.8 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
1345.6 kJ /
321.6 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
31.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
西班牙风情
10 recepty/-ů
Čína
Čína