Zařízení & příslušenství
蟹粉豆浆豆腐浇头
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
蛋3 颗
-
豆浆155 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
水640 克
-
姜 去皮切块20 克
-
油30 克
-
蟹粉100 克
-
料酒5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
醋10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2831.2 mg
Protein
19.4 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
45.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína