蟹粉豆浆豆腐浇头

蟹粉豆浆豆腐浇头

3.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 3 颗
  • 豆浆
    155 克
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 640 克
  • 去皮切块
    20 克
  • 30 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 料酒
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 生抽 (约3克)
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2831.2 mg
Protein 19.4 g
Kalorie 2155 kJ / 515 kcal
Tuk 28.1 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 45.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...