Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
-
500
g morangos cortados em quartos
nebo 500 g framboesas - 40 g açúcar
- 10 g vinagre balsâmico
Chantilly
- 15 g açúcar
- 5 folhas de manjericão
- 400 g natas c/ 30% de gordura, bem frias
Base
- 360 g farinha tipo 55
- 35 g açúcar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 250 g manteiga
- 2 ovos
- 180 g natas
- Folhas de manjericão q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3006 kJ / 719 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Monstros de puré de batata
2 Std. 5 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Molho béchamel
15 Min
Bolo base
1h 50min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Bolo com cobertura de chocolate
1h 15min
Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly
8 Std.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 Std.