Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços
- Sal q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 c. sopa de azeite
- 10 - 15 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3390 kJ / 810.2 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1064.1 mg
Alternativní recepty
Massa folhada rápida
2sa
Pão saloio
1 godz. 25 min
Pão de forma sem côdea
2sa
Pão rústico
2sa
Quiche Lorraine
45 Min
Sorvete de fruta
10 Min
Gelado de chocolate
12 Std.
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5 Std. 30 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Baguetes com alho e orégãos
1h 30 min
Quadrados de chocolate
30 min
Bolo base
1h 50 min