sous-vide慢煮玉桂梨

sous-vide慢煮玉桂梨

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 120 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 肉桂粉
    1 ½ 茶匙
  • 新疆梨 去皮去芯,一切二
    4 个
  • ,确保袋子被水完全覆盖
    850 克
  • 鲜榨柠檬汁 约半个柠檬
    30 克
  • 杏仁碎片,烤制的 装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 3 mg
Protein 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...