Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮玉桂梨
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
糖120 克
-
天然香草精1 茶匙
-
肉桂粉1 ½ 茶匙
-
新疆梨 去皮去芯,一切二4 个
-
水 ,确保袋子被水完全覆盖850 克
-
鲜榨柠檬汁 约半个柠檬30 克
-
杏仁碎片,烤制的 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína