
Zařízení & příslušenství
Tangzhong Milk Bread
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
12 slices
Suroviny
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tip)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
-
water icy cold, for sprayingsome
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
135 kcal /
565 kJ
Protein
4 g
Tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
107 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Kneading: Asian Recipes
11 recept
Mezinárodní
Mezinárodní