Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 猪肚 (约450克)
- 2 - 3 小撮 盐
- 2 ½ 茶匙 白胡椒粒 (8克)
- 1700 克 水
- 1 个 全鸡腿 (约350克),带皮和骨
- 8 克 当归片
- 2 小支 新鲜芫荽 ,根和叶分开
- 15 克 绍兴花雕酒
- 12 克 枸杞子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg