白胡椒猪肚汤

白胡椒猪肚汤

4.2 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 15min.
5 人份

Suroviny

  • 猪肚 (约450克)
    1
  • 2 - 3 小撮
  • 白胡椒粒 (8克)
    2 ½ 茶匙
  • 1700 克
  • 全鸡腿 (约350克),带皮和骨
    1 个
  • 当归片
    8 克
  • 新鲜芫荽 根和叶分开
    2 小支
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 枸杞子
    12 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 119 mg
Protein 25 g
Kalorie 883 kJ / 211 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...