
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 520 g chispe de porco cortado em fatias (grossura de 1 dedo aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 200 g feijão catarino, seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 20 pés de coentros
- 80 g chouriço de carne
- 80 g chouriço de sangue
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 3 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- 800 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 391 kcal / 1635 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Mistura de caril em pó
5min
Patê de feijão-verde
45min
Frango em vinho tinto
6hod.
Sopa da pedra
1hod. 30min
Sopa da pedra
1hod. 30min
Alheiras
3hod.
Sopa de legumes com noodles de omelete
50min
Pão branco
15hod.
Baguetes
15hod.
Misturas
1hod.
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa de peixe e legumes
40min