Kompatibilní verze
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1936 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10 min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Shrimp Cakes
30min
Cioppino
55min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Cajun Gumbo
1h 30min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Ramen Noodle Soup
40min