Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
TM6 TM5

Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth

3.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 16 - 18 oz fresh lobster tails
  • 32 oz chicken broth
  • 2 stalks celery cut into pieces (2 in.)
  • 2 pinches saffron threads
  • 40 oz water
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz squid ink pasta, pappardelle
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
  • fresh chopped parsley to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
407 kcal / 1703 kJ
Protein
29 g
Tuk
16 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1936 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty