
Zařízení & příslušenství
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Příprava 15min
Celkový 1hod.
3 portions
Suroviny
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Protein
29 g
Tuk
16 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1936 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ritz-Carlton, New Orleans
10 recept
USA
USA