Zařízení & příslušenství
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 portions
Suroviny
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1936 mg
Protein
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ritz-Carlton, New Orleans
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sicilian Shrimp Salad
30min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Egg Drop Soup
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55min
Shrimp Sauté
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Lobster Bisque
1h 50min