
Kompatibilní verze
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 407 kcal / 1703 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1936 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Shrimp Sauté
25 min
Cioppino
55 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Pozole Verde
2 godz.
Ceviche
1 godz. 10 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min