Kompatibilní verze
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1936 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80hod. 10min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14hod. 10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
New England Clam Chowder
45min