Zařízení & příslušenství
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 portions
Suroviny
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1936 mg
Protein
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ritz-Carlton, New Orleans
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Sorbet
8hod. 30min.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min.
Quick Beef Pho
45min.
Chicken Pad Thai
45min.
Crab Stuffed Lobster Tails
50min.
Shrimp and Crab Stack
25min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Shrimp Sauté
25min.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min.
Shrimp in Garlic Sauce
25min.
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1hod. 5min.