Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Roggenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl, Type 405
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
-
120
g Edamer, in Stücken
nebo 120 g Emmentaler, in Stücken - 120 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.4 g
Alternativní recepty
Superschnelle Pizza Margherita
45min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Kresse-Kartoffelpüree
40min
Zucchini-Pizza
1 Std. 50 Min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Gemüsepizza
1 Std. 40 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 Std. 40 Min
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2 Std.