Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 80 g natas
- 50 g licor (à escolha)
- 80 g chocolate p/ culinária
Bombons
- 250 chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombons de avelã
50 Min
Palmiers cobertos
2 Std.
Mini ninhos de chocolate
1h 30min
Trufas de chocolate
1 Std.
Ovinhos da páscoa
8 Std.
Nogat de amendoim
20 Min
Bombons recheados
1 Std. 25 Min
Bombons de chocolate branco
2 Std.
Gomas de Coca-Cola
3h 5min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.
Bombons de caramelo
2 Std.
Licor de café
5 Min