Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sobras de pão amanhecido, de preferência seco e cortado em pedaços
- 5 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 1400 g água
- 500 g peito de frango, cortado em pedaços de 4 cm x 4 cm
- 2 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro seco
- 1060 g óleo de girassol
- 150 g cebola
- 2 c. chá de colorau
- 600 g farinha de trigo
-
1
c. chá de caldo de galinha em pasta
nebo 1 c. chá de sal marinho - 2 ovos, batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 114 mg
Alternativní recepty
Salpicão de frango
40min
Pamonha
1h 40min
Pudim de leite condensado
4h
Biscoito goiabinha
45min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Creme de milho verde
25 min
Massa para coxinha
30min
Massa aerada (podre)
20 min
Fatias húngaras
1h 50 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Pasta de cebola e alho
15min