Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sobras de pão amanhecido, de preferência seco e cortado em pedaços
- 5 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 1400 g água
- 500 g peito de frango, cortado em pedaços de 4 cm x 4 cm
- 2 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro seco
- 1060 g óleo de girassol
- 150 g cebola
- 2 c. chá de colorau
- 600 g farinha de trigo
-
1
c. chá de caldo de galinha em pasta
nebo 1 c. chá de sal marinho - 2 ovos, batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 114 mg
Alternativní recepty
Pavê de morango
2h 45min
Brigadeiro de colher
20min
Bolo formigueiro
55min
Bolo nega maluca
1h 5min
Pudim de leite condensado
4h
Beijinho de coco
2h 15min
Massa para coxinha
30min
Fatias húngaras
1 godz. 50 min
Pastel de carne
3sa 15 dk
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Pasta de cebola e alho
15 Min