Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g água, em temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 30 g azeite extra virgem, mais q. b. para untar
- 1 ½ c. chá de sal
- 15 g salsinha fresca, somente as folhas
- 30 g queijo parmesão
- 4 dentes de alho
- 100 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 332 mg
Alternativní recepty
Risoto de frutos do mar
Žádné hodnocení
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3h 45min
Pão caseiro
2 Std.
Pão pizza
2hod. 30min
Torta de chocolate
Žádné hodnocení
Galinhada
1h 30min
Bolinho de bacalhau
30min
Pudim de leite condensado
4hod.
Batata recheada
1h 50min
Coxinha de frango
1 Std. 45 Min
Sorvete de flocos
4 Std. 25 Min
Crocante de amendoim
1h 30min