Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g água, em temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 30 g azeite extra virgem, mais q. b. para untar
- 1 ½ c. chá de sal
- 15 g salsinha fresca, somente as folhas
- 30 g queijo parmesão
- 4 dentes de alho
- 100 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 332 mg
Alternativní recepty
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Pão pizza
2 Std. 30 Min
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 Min
Brigadeiro de milho verde
30 Min
Suco de manga e manjericão
10 Min
Bolo de coco gelado
1 Std.
Bolo nega maluca
1h 5min
Bolo de mandioca com coco
1 Std. 15 Min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 Std. 10 Min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Bolo de milho cremoso
45 Min