Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g mistura de sementes (sésamo, linhaça, girassol, papoila etc.), mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g mel
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 10 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de cinco sementes
1h 50min
Pão norueguês
55 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de sementes e tâmaras
1h 50min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Brioche de abóbora
2 Std.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de água
4h