圣诞花环浆果蛋白饼

圣诞花环浆果蛋白饼

5.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
8 人份

Suroviny

蛋白酥皮
  • 细砂糖
    225 克
  • 蛋白
    4 颗
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 白葡萄酒醋
    1 茶匙
覆盆子酱
  • 覆盆子
    125 克
  • 细砂糖
    50 克
  • 柠檬汁
    20 克
打发奶油
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    450 克
组合与装饰
  • 蓝莓
    100 克
  • 石榴籽
    50 克
  • 覆盆子
    200 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 55 mg
Protein 4 g
Kalorie 1638 kJ / 392 kcal
Tuk 23 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...