Zařízení & příslušenství
圣诞花环浆果蛋白饼
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
8 人份
Suroviny
蛋白酥皮
-
细砂糖225 克
-
蛋白4 颗
-
玉米淀粉1 茶匙
-
白葡萄酒醋1 茶匙
覆盆子酱
-
覆盆子125 克
-
细砂糖50 克
-
柠檬汁20 克
打发奶油
-
稀奶油(含脂量30-40%)450 克
组合与装饰
-
蓝莓100 克
-
石榴籽50 克
-
覆盆子200 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
55 mg
Protein
4 g
Kalorie
1638 kJ /
392 kcal
Tuk
23 g
Nasycený tuk
14 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味圣诞节
14 recepty/-ů
Čína
Čína