Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul
- 100 g zahăr
- 200 g unt, rece, tăiat bucăți, plus pentru uns forma
- 370 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 priză sare de mare fină
Umplutura
- 180 g gem de coacăze negre
- 300 g mere pentru gătit, curățate de coajă, fără căsuțele cu semințe, tăiate felii (0,5 cm)
- 2 lingurițe zahăr pudră, pentru pudrat plăcinta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 86.2 g
- Tuk
- 29.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornulețe umplute cu griș și caise
3 godz. 10 min
Brioșele franțuzești cu mere
1 Std. 35 Min
Clafoutis cu cireșe și migdale
3 Std.
Ciocolată caldă cu portocale, pe băț
2 Std. 50 Min
Supplì (crochete romane cu orez)
50 Min
Tartă cu mere
1 Std.
Cornulețe fragede
1 Std.
Steluțe de crăciun
2 Std.
Tartă normandă cu mere
1 Std. 25 Min
Aluat fraged
5 Min
Pâine cu chorizo
1 Std. 30 Min
Chec aromat, cu fructe și rom
1 Std. 20 Min