Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 15 g zetmeel
- 65 g zachte boter, in stukken
- 50 g suiker
- 10 g melk
- 1 snuifje zout
Afwerking
- 60 g gedroogde veenbessen
- 20 g rode bietensap
- 10 g bloem
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Žádné hodnocení
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Kokos en karamel cheesecake
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35 min