Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vruchtensaus (coulis)
10min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Familie kip galette
1h 55min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Halloween-worstvingers
1ωρ.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1sa 20 dk
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Havermoutrepen met kaas
45 λεπτ.
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10 min