
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 399.3 kcal / 1670.8 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Zalm met venkel
40min
Forel met hollandaisesaus
50min
Gin en lavendelijs
14hod. 35min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Banketbakkersroom
15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min
Napoleon hoedjes
Žádné hodnocení
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min
Aardbeienijsjes
12hod. 15min
Lasagnerolletjes
1hod.
Glutenvrij Focacciabrood
1hod.