Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 25.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Levercake
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Nougatine
1h 30min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Eendenlever
33u.