Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (10 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio di semi di arachidi (o girasole)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 4 - 6 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 di pomodori ciliegino a metà
- g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
-
200
g di burrata
nebo 200 g di stracciatella di bufala -
g di burrata
nebo g di stracciatella di bufala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 98.8 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza Margherita
2 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min