Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

4.8 25 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 40min
12 portions

Suroviny

  • vanilla bean
    1
  • sugar plus extra to sprinkle
    6 oz
  • heavy whipping cream
    32 oz
  • egg yolks from large eggs
    8
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 372 kcal / 1556 kJ
Protein 4 g
Tuk 31 g
Sacharidy 21 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 19 g
Sodík 38 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...