Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

4.8 34 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
12 portions

Suroviny

  • vanilla bean
    1
  • sugar plus extra to sprinkle
    6 oz
  • heavy whipping cream
    32 oz
  • egg yolks from large eggs
    8
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 38 mg
Protein 4 g
Kalorie 1556 kJ / 372 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...