
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilla bean
- 6 oz sugar plus extra to sprinkle
- 32 oz heavy whipping cream
- 8 egg yolks from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1556 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 38 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3hod. 10min
Tiramisu
5hod. 20min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4hod. 35min
Steamed Crème Brûlée
4hod. 45min
Orange Curd Tart
1hod. 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6hod. 10min
Crème Pâtissière
15min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3hod. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3hod.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2hod.