Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 66.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2h
Buikmannetjes
1h 30min
Frangipanetaart
1h 25min
Kipnuggets
40min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Profiteroles
2h
Brioche
5h
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nessuna valutazione
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Gevulde veggieslakken
45min
Gezouten karameltaart
2h 40min