Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 66.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappelcake
1u.
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Pruimentaart
1h 30 min
Sacher taart
3h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Ninguna valoración
Appelcake
1u.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Vanille-mascarpone parfait
2sa 40 dk
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Traditionele vruchtenjam
55min
Banketbakkersroom
15min
Taart met karamel en vanille
4h 30min