Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el fijne suiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 66.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2h
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
De wafels van de foor
3 godz.
Custard
15min
Appelcake
1h
Banketbakkersroom
15min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Vruchtenroomijs
5 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min