
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el fijne suiker
- 30 g cacaopoeder gezeefd
- 300 g kersen ontpit, gehalveerd (zie tip)
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- poedersuiker om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 317.8 kcal / 1334.7 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Sodík
- 66.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Chocoladeroomijs
12hod.
Chocolademousse
3hod. 20min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Soezendeeg
2hod.
Kruimeldeeg
5min
Amandel Spritz-koekjes
1hod.
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Witte chocolade cheesecake
16hod.
Gezouten karameltaart
2hod. 40min
Groenten-aardappelsalade met kip
1hod. 15min