Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelpunch
30 Min
Frangipanetaart
1h 25min
Zalmvlecht
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Vegan boter
Žádné hodnocení
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Sacher taart
3h
Brioche
5 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Pistache en amandel filo spiraal
Žádné hodnocení
Bessenlikeur
30 Min