
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 373 kcal / 1561 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Marmercake
2 Std.
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
Keine Bewertungen
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min