Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Amandel Spritz-koekjes
1h
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Žádné hodnocení
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Koffielikeur
40min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Žádné hodnocení
Pastilla met kip
1h 10min
Kruimeldeeg
5 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min