Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Mout milkshake
10min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Mai tai
10min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Abrikozenlikeur
30min
Hot dogs
35min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Amandelverslaving
1h
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min