Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 125 g koud water
- 1 tl zout
- 250 g boter, in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)
Vulling
- 100 g rauwe amandelen
- 500 g water
- 350 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 100 g boter, in stukken (2 cm)
- 100 g grof rietsuiker
- 1 ei
- 1 el donkere rum
- 1 eierdooier geklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2509 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Ratatouille galette
1h 30min
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min