Zařízení & příslušenství
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 stuks
Suroviny
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
7 g
Kalorie
2651 kJ /
638 kcal
Tuk
55 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekker smullen
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15min.
Worteltaart
2hod.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min.
Pistache en amandel filo spiraal
Žádné hodnocení
Baba met rum
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1hod. 35min.
Zoete of hartige pannenkoeken
35min.
Bessenlikeur
30min.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min.
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení