Driekoningentaart 100% chocolade
TM6 TM5

Driekoningentaart 100% chocolade

1.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Bladerdeeg

  • 300 g bloem, en iets meer om te bewerken
  • 50 g cacaopoeder
  • 300 g boter, voorheen in stukken bevroren
  • 2 snuifjes zout
  • 150 g water

Chocoladeganache

  • 200 g pure chocolade, in stukken
  • 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 2 eierdooiers
  • 1 ei (geheel)

Afwerken

  • 1 ei (geheel)
  • 1 snuifje zout

Nutriční hodnoty
na 1 stuk
Kalorie
2826 kJ / 679 kcal
Protein
9.8 g
Sacharidy
35.8 g
Tuk
54.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty