Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 300 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 50 g cacaopoeder
- 300 g boter, voorheen in stukken bevroren
- 2 snuifjes zout
- 150 g water
Chocoladeganache
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 eierdooiers
- 1 ei (geheel)
Afwerken
- 1 ei (geheel)
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2826 kJ / 679 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 54.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Witte chocolade cheesecake
16h
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Drie soorten melk cake
2 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Suikerpasta
Žádné hodnocení
Quinoapuddings met frambozensaus
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Aardappel flatbread
12h